top of page

REVIEWS

Zin om ook een review te schrijven over het eco-schuursponsje? Wij horen graag van je wat je er van vindt. Dus laat het ons weten en stuur ons een email met jouw eigen ervaring.

_____________

> ECHT WAUW !

Ik heb het pakketje met de display zojuist ontvangen en de Eco-schuursponsjes liggen al in de winkel !
Even een welgemeend compliment over de verzorging van alles.... echt wauw! In al die jaren heb ik nog nooit het idee gehad dat ik een cadeautje ontving als ik als winkelier een bestelling had geplaatst. maar dit was het echt wel. Dank je wel. 

Ilona & Marga van CAYBOO.nl

> GLIMMENDE FIETS

Ik heb er vandaag nog m’n fiets mee gepoetst. Ging heel goed, ook de hele vette delen! Hij loopt weer als een trein en glimt als nooit tevoren.

Charlotte

> ZINGEND DE KEUKEN UIT

De eerste keer dat ik een plukje gedroogd gras uit het baaltje pakte voelde ik mezelf een beetje gek. Ik vroeg me af of het wel echt zou werken, hoeveel ik nodig zou hebben en hoe lang ik ermee zou moeten schrobben. Iets later liep ik zingend de keuken uit, want het had al mijn verwachtingen overtroffen. Met een heel klein plukje had ik in een mum van tijd de aangekoekte resten uit mijn pan weggepoetst. Het ging veel sneller en gemakkelijker dan ik gewend was van de winkelsponsjes en ik had deze keer ook het milieu geen schade toegebracht. Hier komt niets anders meer in huis. Dankjewel dat je me liet kennismaken met jouw sponsje!

Inge

_____________

> EINDELIJK EEN NATUURLIJK ALTERNATIEF

Eindelijk een natuurlijk alternatief voor de plastiek schuursponzen . Het werkt perfekt en is heel sterk en je hebt zelfs geen schuurmiddel nodig alleen een beetje water. Ik bestel er gelijk nog een paar om weg te geven aan de kinderen

 

Riet

_____________

> IK BEN SUPER ENTHOUSIAST

Verleden week heb ik een schuurspons pakketje cadeau gekregen. Omdat ik nog altijd met de hand afwas en dit juist altijd met een schuurspons doe, was ik benieuwd wat me dit ging geven. Ik ben super enthousiast over dit product en wil jullie dat graag laten weten. Het product vind ik zeer de moeite waard.

 

Mariken

_____________

> PRIMA

Funtioneert prima en ruikt ook heerlijk!

 

T. Bergsma

_____________

 

bottom of page